måndag 8 januari 2018

Dags att ta tag i hälsan


Hej på er! Hur har ni det i kylan och mörkret? Här är det några minusgrader och lite snö på backen. Men väldigt mörkt. 

Igår gick jag och min syster med i viktväktarna. Tre månader. Jag har faktiskt aldrig testat det innan men tycker om tanken. Ingenting är förbjudet utan du äter allt och räknar dina poäng. Dessutom är appen väldigt fin och lätt att använda. Det ska bli spännande att testa och se hur det går. 


I min bullet journal har jag ritat upp en sida där vikt och mått ska stå. En där jag fyller i dagens mått och en att fylla i om tre månader. Min tanke är att inte väga eller mäta mig så mycket mer än dessa gånger. Målet är inte att bli smal eller väga en viss vikt. Mitt mål är att bli hälsosammare och få in hälsosamma rutiner kring mat, motion och sömn. Det har varit ett ändå kaos den senaste tiden. 

Vi var även och köpte träningskort på simhallen idag. Gym, pass och simning ska in några gånger i veckan. Dom har många spännande pass som jag vill testa. Olika former av vattengympa, rörlighetsträning och yoga. 

Jag vet att det är klyschigt. Börja ett nytt liv på det nya året. Men jag tror på det här. Jag har tröttnat på att leva så här. Jag måste ha en förändring. Och jag har en plan. Dessutom har jag min syster vid min sida och tänker ta det i min takt. Inte stressa och lyssna på min kropp. 

1 kommentar:

  1. Så smart :D. Bra att göra så där :).
    Jag kör själv på sockerutmaning och hoppas på att det ska bli bra med :D.

    SvaraRadera